Udina di Quattro

Gegevens van het paard

geslacht: merrie

nationaliteit: Frans

geboortedatum: 06-04-2008

kleur: bruin

vader: And Arifant

moeder: Lady d'Aunou

moeders vader: Esotico Star

moeders moeder: Comtess d'Aunou

record: 1.16,9

winsom: €. 14.000,--

Udina di Quattro is een plaatje van een paard. Onder de regie van ondermeer Dion Tesselaar en Paul Hagoort won zij 5 koersen waarvan 1 in Frankrijk.

Udina di Quattro is een categorie I-merrie!

Udina di Quattro is van de geweldige père de mère And Arifant uit de merrie met elitebloed Lady d’Aunou.  Lady d’Aunou is een dochter van Comtesse d’Aunou die op haar beurt weer een dochter is van de supervererver Nesmile. Adellijk bloed derhalve. Met name via haar zus New York is deze lijn zowel in de koerserij als in de fokkerij zeer bewezen.

Udina di Quattro is inmiddels moeder van o.a. El Mec di Quattro (€ 28.000, 1.14.9) en Galla di Quattro (€ 5.500/1.16.9).

Udina di Quattro is gestationeerd bij Haras des Grandes Bordes, waar onder andere Timoko is geboren en opgegroeid. De merrie is drachtig van de geweldige nieuwkomer in de fokkerij de Ready Cash-zoon Feeling Cash. Het dekgeld is reeds voldaan. Het veulengeld  ad € 6.000 komt voor rekening van de koper!

Udina di Quattro is ook zeer geschikt om als TF merrie in het Nederlandse stamboek te worden ingeschreven. Haar nakomelingen zullen dat startgerechtigd zijn in Nederlandse en Franse koersen. De procedure is terug te vinden op de site van dutchtrotters.nl

Informatie Udina di Quattro op Letrot!

Informatie Feeling Cash op Letrot!

Foto's

udina_di_quattro

 

Gegevens adverteerder

aanbieder: Stal Quattro v.o.f.

telefoonnummer: 06 - 14 703 161

datum plaatsing: 20-11-2019

prijs: n.o.t.k.

 

mail deze adverteerder