Over ons

Uw advertentie met de meeste zorg online!

Snel, doeltreffend en betrouwbaar!

Direct info: 06 - 8379 8369

Bekend in heel Europa

Trotters For Sale, een begrip in drafsportland!

Trotters for sale is dé website waar kopers en verkopers van paarden elkaar vinden. Via Trotters for sale kunt u eenvoudig uw paard te koop aanbieden of juist dat paard vinden waar u al zo lang naar op zoek bent.

Voor kopers en verkopers van dravers.
Op de website van Trotters For Sale vindt u een overzicht van paarden die momenteel te koop worden aangeboden. Voor u als koper is deze service geheel gratis. De verkopers plaatsen, tegen betaling van slechts 30 euro,  een advertentie die direct op onze website wordt geplaatst.

Vertrouwen en aansprakelijkheid.
Trotters For Sale verifieert haar aanbieders alvorens zij advertenties kunnen plaatsen. Dit betekent dat wij u kunnen garanderen dat er geen handelaren op deze site actief zijn en de paarden altijd direct vanuit de sport of fokkerij worden aangeboden. De aansprakelijkheid m.b.t. de aan- en verkoop van dravers blijft echter bij de koper en verkoper van het paard.

Facebook en E-mailservice.
Direct na het plaatsen van uw advertentie(s) maken wij hiervan een melding op onze Facebook-pagina. Met ruim 1.200 volgers heeft deze pagina een enorm bereik en komt uw advertentie direct onder de aandacht bij de doelgroep.

Daarnaast melden wij de plaatsing van uw advertentie via onze E-mailservice. De mailingslijst beslaat zo’n 600 adressen die via een mail-alert direct op de hoogte zijn van uw advertentie.

Een bewezen methode waarmee reeds meer dan 1.000 paarden een nieuwe eigenaar vonden!

2000

advertenties

1000

verkochte paarden

100000

bezoekers

HOE HET WERKT

In 3 eenvoudige stappen uw paard online!

Met de service van Trotters For Sale plaats u uw paard eenvoudig en doeltreffend online. U meldt uw paard aan via het online aanmeldformulier. U betaald het verschuldigde bedrag en binnen 12 uur na ontvangst van uw betaling plaatsen wij uw advertentie online.

hoofdje_02
01
Aanmelden
Vul het aanmeldformulier volledig in en zend het formulier naar Trotters For Sale.
hoofdje_03
02
Betalen
Na verzending van uw aanmelding krijgt u een scherm met betalingsgegevens!
hoofdje_04
03
Verkopen
Na ontvangst van uw betaling plaatsen wij uw advertentie binnen 12 uur!