Hoe werkt het

hoe_werkt_het

reeds

11 jaar

succesvol
online

Geringe kosten voor een groot bereik

Hoe werkt Trotters For Sale?

Met een advertentie op Trotters For Sale bereikt u een groot en doelgericht publiek. Sinds de oprichting van Trotters For Sale, in 2008, hebben vele adspirant kopers uit het buitenland de website weten te vinden. Inmiddels vonden vele paarden via Trotters For Sale een nieuwe eigenaar in het buitenland en koersen daar nu met succes.

Naast de website gebruiken we ook onze Facebook-pagina en E-mailservice om geïnteresseerden direct te informeren over een nieuwe advertentie! Een succesformule zo is gebleken!

Bij Trotters For Sale betaalt u slechts eenmalig een bedrag van 30 euro (incl. btw) voor uw advertentie. Hiervoor plaatsen wij de advertentie in twee talen (Nederlands en Engels) op onze website. Voor dit bedrag blijft uw advertentie twee maanden actief op onze website.

Eenvoudig online

Lage kosten

Groot bereik

Succesvol adverteren

Advertentie aanmelden

De gegevens van uw paard!

Vul de gegevens van uw paard in op ons online aanmeldformulier. Hoe duidelijker de omschrijving van uw paard hoe beter de advertentie. Eén of meer foto’s toevoegen maakt uw advertentie aantrekkelijker!

Betaal uw advertentie

Snelle plaatsing!

Na het verzenden van uw advertentie geeft het systeem een pagina met de betaalgegevens. Binnen 12 uur nadat wij uw betalingen hebben ontvangen, plaatsen wij de advertentie op onze website!

Aanvullen advertentie

Een extra service van Tfs!

Hoe accurater de informatie in uw advertentie hoe eenvoudiger de verkoop van uw paard. Trotters For Sale vult uw advertentie, daar waar nodig, aan met relevante informatie voor een nog beter resultaat!