Uw paard aanmelden

Uw paard aanmelden

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Zodra het formulier verzonden is ontvangt u een e-mail met daarin de gegevens die benodigd zijn voor de betaling! Na ontvangst van uw betaling plaatsen wij uw advertentie binnen 12 uur!

   

  Gegevens adverteerder

   

   

  Gegevens paard
   

   

  Foto's toevoegen

  Momenteel ondervinden wij problemen met het ontvangen van uw foto's. Stuur deze svp. in een separate mail naar info@albertdilling.com. Wij plaatsen de foto's dan alsnog bij uw advertentie!

   

   

  Het verzenden van uw aanmelding kan enkele seconden in beslag nemen. U ontvangt automatisch een mail m.b.t. de betalingsgegevens.

  Wees volledig

  Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Staat uw paard in training vermeld dat dan. Is uw fokmerrie drachtig, vermeldt dan of er nog veulengeld verschuldigd is. Is uw jaarling beleerd zet dit dan uw advertentie! Meer info is meer serieuze interesse!

  Voeg foto's toe

  Voeg, indien mogelijk, een aantal (maximaal 3) foto’s van uw paard toe. Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden en zullen zeker helpen bij een vlotte verkoop van uw paard!

  Aanvullen advertentie

  Wij controleren elke advertentie alvorens we deze op onze website plaatsen. Daarbij checken we o.a.  record en winsom. Mocht er belangrijke informatie over uw paard ontbreken, denk daarbij aan pedigree en succesvolle producten uit de bloedlijn van uw paard, dan vult Trotters For Sale deze informatie voor u aan! Een unieke service!

  Tussentijds wijzigen

  Wilt u uw advertentie tussentijds aanpassen (winsom, record of vraagprijs)? Neem dan even contact met ons op. Een telefoontje of e-mail is voldoende. Wij passen de advertentie gratis voor u aan!

  Uw paard verkocht

  Heeft u uw paard verkocht? Meld ons dan even de verkoop van uw paard. Op deze manier houden wij de website accuraat en u voorkomt een hoop ongewenste telefoontjes!

  Verlengen advertentie

  Wilt u uw advertentie na de periode van 2 maanden door laten lopen? Voor slechts 20 euro (incl. BTW) verlengen wij de looptijd met 2 maanden. Een e-mail of telefoontje is genoeg!