Lucy di Quattro

Gegevens van het paard

geslacht: merrie

nationaliteit: Zweeds

geboortedatum: 07-05-2005

kleur: bruin

vader: Toss Out

moeder: Pia Victory

moeders vader: Diamond Way

moeders moeder: Patriot Victory

record: -

winsom: -

Lucy di Quattro, geboren in 2005, is een dochter van de Elite-hengst Toss Out en de Diamond Way merrie Pia Victory. Lucy is reeds op jonge leeftijd de fokkerij ingegaan. Toss Out was een geweldig en bikkelhard koerspaard die onder de hoede van Heinz Wewering in Europa furore maakte. Toss Out komt van moederszijde uit de bekende lijn van de voormalig wereldkampioen Lady Ann Reed. Hij bracht reeds vele cracks, waaronder Oasis Bi, Exploit Caf en de bij ons zeer bekende Robert Bi.

Ook de moeder van Lucy heeft een geweldig pedigree. Pia Victory is een volle zus van de geweldige koerspaarden Pablo As (o.a. winnaar van de Premio Triossi) en Pikbube As. In de moederlijn van Pia Victory vind je de rasverbeteraar Valley Victory terug en eveneens de lijn van Lady Ann Reed. Pia Victory is o.a. de moeder van de geweldige Golddigger.

Lucy doet het tot nu toe geweldig in de fokkerij. Nagenoeg al haar nakomelingen presteren bovengemiddeld, waar onder:

2011, Emma di Quattro, 1.12.9, € 69.968, winnares Breeders Crown, tweede in de Duitse merrie Derby
2012, Flash di Quattro, 1.13.7, € 18.842
2014, Hector di Quttro, 1.13.4, € 16.546
2016, Jacy di Quattro, 1.16.5, € 11.100

De driejarige Kratos di Quattro (Ready Cash zoon in training bij Svante Båth) en de tweejarige Luna di Quattro (dochter van Explosive Matter) lijken eveneens zeer veel belovend. Ook de thans éénjarige zoon van Father Patrick, Max di Quattro, laat zich geweldig aanzien.

Lucy di Quattro is Zweeds geregistreerd en gestationeerd bij Brodda Stuteri, in de nabijheid van Malmö. Lucy is momenteel gust. Ze verkeert in blakende gezondheid. Lucy is een sterke, ruime en prachtig ogende fokmerrie. Een buitenkansje voor ieder fokker.

Voor meer informatie klik hier voor de pagina van Lucy di Quattro op de website van Stal di Quattro

Foto's

lucy_di_quattro

 

Gegevens adverteerder

aanbieder: Stal Quattro

telefoonnummer: 06 - 14 703 161

datum plaatsing: 14-01-2020

prijs: n.o.t.k.

 

mail deze adverteerder