Caluna di Quattro

Gegevens van het paard

geslacht: merrie

nationaliteit: Zweeds

geboortedatum: 03-04-2009

kleur: bruin

vader: Windsong's Legacy

moeder: Lucy di Quattro

moeders vader: Toss Out

moeders moeder: Pia Victory

record: 1.17,9

winsom: -

Caluna di Quattro, geboren in 2008, is een dochter van Triple Crown-winnaar Windsong’s Legacy en de Toss Out merrie Lucy di Quattro. Caluna bleek een zeer talentvolle merrie en kwalificeerde zich reeds op tweejarige leeftijd. Ze leek voorbestemd om aan de Duitse Derby mee te doen, maar een blessure gooide roet in het eten. Ze ging reeds op jonge leeftijd de fokkerij in.

Windsong’s Legacy bleek niet alleen een geweldig verrichtingspaard. Ook in de fokkerij bewees hij direct een geweldenaar te zijn. Zijn bekendste nakomeling is ongetwijfeld Chapter Seven. Helaas is de hengst op jonge leeftijd overleden.

Ook de moeder van Caluna, Lucy di Quattro, heeft een geweldig pedigree. Lucy is een dochter van Pia Victory die op haart beurt weer een volle zus is van de geweldige koerspaarden Pablo As (o.a. winnaar van de Premio Triossi) en Pikbube As. In de moederlijn van Pia Victory vind je de rasverbeteraar Valley Victory terug en Lady Ann Reed. Pia Victory is o.a. de moeder van de geweldige Gold Digger.

Caluna di Quattro is Zweeds geregistreerd en gestationeerd bij Allebäck Stuteri, in de nabijheid van Lidköping en Axevalla. Caluna is drachtig van de geweldige Muscle Mass, o.a. de vader van Six Pack. Ze verwacht haar veulen op 12 juni, veulengeld $ 10.000 te betalen door de koper. Ze verkeert in blakende gezondheid. Caluna is prachtig ogende bruine merrie. Een buitenkansje voor ieder fokker.

De nakomelingen van Caluna zijn:

2016: Jody di Quattro (Ganymede), wegens een blessure uit training, inmiddels fokmerrie en drachtig van Orlando Vici.
2017: Kimi di Quattro (Maharajah) veelbelovend talent in training bij Markus Svedberg
2018: Lukaku di Quattro (Explosive Matter) in training bij Veijo Heiskanen
2019: Milou di Quattro (Southwind Frank), schitterend merriejaarling.

Klik hier voor de pagina van Caluna di Quattro op de website van Stal Quattro

Foto's

caluna_di_quattro-620×350

 

Gegevens adverteerder

aanbieder: Stal Quattro

telefoonnummer: 06 - 14 703 161

datum plaatsing: 14-01-2020

prijs: €. 3.000,--

 

mail deze adverteerder