hoe werkt het?

Hoe werkt Trotters for sale?

Snel en eenvoudig uw paard adverteren!

Trotters for sale werkt even eenvoudig als doeltreffend. Wanneer u uw paard wilt verkopen en een groot publiek wilt bereiken dan hoeft u slechts ons aanmeldingsformulier in te vullen en de advertentiekosten te voldoen.

Voor adverteerders
Binnen 12 uur nadat wij uw betaling hebben ontvangen plaatsen wij de advertentie online. Uw advertentie blijft dan minimaal twee maanden op onze website staan. Indien u uw paard verkocht heeft meld dit dan aan ons. Wij melden uw paard dan als verkocht, zo voorkomt u onnodige telefoontjes van adspirant kopers. (Advertenties worden uitsluitend geplaatst na ontvangst van uw betaling)

Meerdere advertentie plaatsen?
Heeft u meerdere paarden te koop en bent u van plan om in de toekomst vaker paarden te koop aan te bieden via Trotters for sale? Indien u meer dan drie paarden aanbiedt of binnen een tijdsbestek van één jaar meer dan 5 paarden wilt verkopen dan maakt u aanspraak om speciale tarieven. Kijken onder keuze “prijzen” voor de mogelijkheden.

Voor kopers
Voor kopers is de website geheel gratis. Zodra u een paard vindt dat aan uw wensen voldoet kunt u rechtstreeks contact opnemen met de adverteerder.

Bereik van uw advertentie
Sinds begin 2008 worden via Trotters for sale paarden te koop aangeboden. Inmiddels weten kopers uit binnen- en buitenland de website te vinden en hebben al meer dan 600 paarden, via Trotters for sale, een nieuwe eigenaar gevonden.

Aansprakelijkheid
Trotters for Sale biedt uitsluitend een marktplaats voor paarden. Via deze weg brengen wij kopers en verkopers met elkaar in contact. We staan volledig buiten de onderhandelingen die kunnen leiden tot de verkoop van een paard. Trotters for sale aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid m.b.t. de koop of verkoop van paarden die op haar website worden aangeboden.

Probeer het ook eens. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

pagina sponsor:

dippit_02

pagina sponsor:

bros_stables_03