Korona Pharma

Gegevens van het paard

geslacht: merrie

nationaliteit: Nederlands

geboortedatum: 18-05-2017

kleur: vos

vader: Ken Warkentin

moeder: Diamante Renka

moeders vader: Obrillant

moeders moeder: Paola de Cenoman

record: 1.13,0

winsom: €. 24.679,--

Korona Pharma is een driejarige merrie van Ken Warkentin uit Diamante Renka (v. Obrillant). Ze werd als tweejarige gekroond als beste 2-jarige merrie van haar jaargang. Ze won dat jaar een stakeskoers in Duindigt, werd tweede in de Fokkerstroffee voor merries en tweede in de ownerscup achter Climber.

Dit jaar begon ze met een tweetal koersen in Zweden waarbij ook hengsten en ruins in de koers stonden, hier liep ze haar record van 1.13,0. Eenmaal terug in Nederland werd ze tweede in de Sweepstakes voor merries en vierde in de merriederby.

Korona Pharma is topfit en staat nog ingeschreven in de stakes van dit jaar en is een trouw koerspaard om het vierjarige seizoen mee in te gaan, ze is op haar best als ze haar snelheid kan bewaren tot het laatste rechte stuk. Daarnaast is ze als vroegrijpe dochter van Ken Warkentin ook een zeer interessant gefokte potentiële fokmerrie. De tweejarige Magnificent Pharma (v. Jimmy William) laat zich ook goed aanzien, daarmee lijkt Diamante Renka een constante vererver van koerspaarden.

Foto's

geen foto's beschikbaar

 

Gegevens adverteerder

aanbieder: Peter van Bruggen

telefoonnummer: 06 - 57 345 842

datum plaatsing: 03-11-2020

prijs: n.o.t.k.

 

mail deze adverteerder