prijzen

Hoeveel kost een advertentie op Trotters for sale?

Geringe, eenmalige, kosten voor een groot bereik.

Met een advertentie op Trotters for sale bereikt u een groot en doelgericht publiek. Trotters for sale is rechtstreeks gekoppeld aan de populaire drafsport-website Nakoersen en op die manier bereikt u maandelijkse een zeer grote groep potentiële kopers. Sinds de oprichting van Trotters for sale, in 2008, hebben ook vele adspirant kopers uit het buitenland de website weten te vinden. Diverse paarden vonden via Trotters for sale een nieuwe eigenaar in het buitenland en koersen daar nu met succes.

Lage eenmalige advertentiekosten
Bij Trotters for sale betaalt u slechts eenmalig een bedrag van 30 euro (incl. btw) voor uw advertentie. Hiervoor plaatsen wij de advertentie in twee talen (nederlands en engels) op onze website. Uw advertentie blijft voor dit bedrag twee maanden actief op de website.

Extra voordeel bij meerdere advertenties in één keer
Wilt u meerdere paarden in één keer aanbieden dat bieden wij u extra voordeel. Vanaf 4 paarden ontvangt u 15% korting op de advertentiekosten. Wilt u nog meer advertenties in één keer plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Een abonnement biedt voordeel
Indien u vaker advertenties op Trotters for sale wilt plaatsen dan bieden onze abonnementen uitkomst. U profiteert van een speciale korting en kunt uw advertenties op elk gewenst moment aanmelden.

  • – 5 paarden jaar: korting 15%, termijn 1 jaar. (uw abonnement is één jaar geldig)
  • – 10 paarden per jaar: korting 20%, termijn 2 jaar. (uw abonnement is twee jaar geldig)

Kan ik de termijn waarbinnen mijn advertentie actief is verlengen?
Indien uw paard binnen de periode waarop uw advertentie op Trotters for sale actief is niet is verkocht, kunt u uw advertentie verlengen. U betaalt in dat geval 20 euro (incl. btw) en daarmee verlengt u de geldigheidstermijn van uw advertentie met twee maanden. Wilt u verlengen dan dient u zelf contact met ons op te nemen.

Meld u aan voor de e-mailservice

Vul hier uw e-mailadres in. We nemen u op in onze verzendlijst en u ontvangt een melding van iedere nieuwe advertentie op Trotters for sale.

Uw e-mailadres (verplicht)