adverteren met uw bedrijf

Trotters for sale en uw bedrijf.

Direct toegang tot uw doelgroep in heel Europa.

De website van Trotters for sale wordt zeer doelgericht bezocht door mensen uit de paardensport. Onze bezoekers komen bevinden zich in de voornaamste drafsportlanden van Europa. Dit maakt Trotters for sale bij uitstek geschikt voor het promoten van uw bedrijf.

Ons bereik is groot en de doelgroep van de website is specifiek gericht op paarden en aanverwante producten. Trotters for sale biedt ruime mogelijkheden om uw bedrijf middels een banner op de website te promoten bij een breed publiek.

Paginasponsor.
Met de optie paginasponsor krijgt u op een gewenste advertentiepagina een banner met link naar uw website. U bent al paginasponsor vanaf 150 euro (excl. btw) per jaar.

Sitesponsor.
Met de optie sitesponsor krijgt u op pagina van de website een banner met link naar uw website. Daarnaast plaatsen wij ook uw logo in de meldingen vanuit onze e-mailservice. Het sitesponsorschap kost 350 euro (excl. btw) per jaar.

Activiteitsponsor.
Met de optie activiteitsponsor bieden wij u de mogelijkheid om uw activiteit of evenement voor een kortere periode te promoten. U kunt daarbij denken aan een speciale koersdag, of de promotie van uw dekhengst in een bepaalde kortere periode. Ook voor het promoten van uw jaarling(en) in een veiling is de optie activiteitsponsor een uitkomst. De prijzen van deze optie variëren al naar gelang de periode. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Met een banner op Trotters for sale kunt u profiteren van een optimaal bereik tegen zeer lage kosten. Voor onze adverteerders werkt het uitstekend. Waarom niet voor uw bedrijf?

Ik wil meer weten over adverteren op Trotters for sale.

Uw naam: (verplicht)

Uw e-mail: (verplicht)

Uw telefoonnummer: (verplicht)

Uw bericht

pagina sponsor:

dippit_02

pagina sponsor:

bros_stables_03

 paginasponsor

- bereik in heel Europa
- u zit direct bij uw doelgroep
- geringe kosten
- eigen keuze advertentiepagina

 sitesponsor

- bereik in heel Europa
- u zit direct bij uw doelgroep
- ook vermelding in e-mailservice
- aanwezig op elke pagina

 activiteitensponsor

- ideaal voor evenementen
- korte gerichte campagnes
- flexibel en voordelig
- bereik in heel Europa